Direct contact:
info@trefa.nl
+31 313 - 48 22 48

Over Trefa

Producent van hoogwaardige continue proceslijnen

Trefa Continu Aerating Systems in Angerlo is een ontwerper en professionele producent van hoogwaardige continue proceslijnen voor de food en non-food industrie.

Onderzoek en ontwikkeling staat bij Trefa hoog in het vaandel. Al ruim 60 jaar levert Trefa maatwerk en ontwerpen en ontwikkelen wij in samenspraak met onze klanten een machine of productielijn die aan de hoogste kwaliteit- en hygiënestandaarden voldoet.

Ontwikkeling en productie in eigen huis

Flexibiliteit, snelle levertijd en het voldoen aan de wensen en eisen van de klant zijn de pijlers van Trefa. Om aan deze hoog gestelde verwachtingen te voldoen worden alle onderdelen van de machine onder eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd.

Waarom kiezen voor Trefa?

Maatwerk

Al onze machines zijn custom made. Met de klant wordt de configuratie van de installatie bepaald, waardoor er voor iedere toepassing een oplossing geboden kan worden.

Duurzaam

Gemodificeerde kleppen, leidingen en pompen welke de machine hygiënisch en eenvoudig te reinigen maken. Door onze unieke voormengkamer hebben Trefa machines een 20% lager toerental ten opzichte van onze concurrenten, hetgeen resulteert in een lager energieverbruik en minder frictiewarmte.

Lage kosten

Onze machines zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Door te kiezen voor de beste materialen weet Trefa extreem lage onderhoudskosten te realiseren.

Over ons bedrijf

De oprichter van Trefa Continu Aerating Systems was destijds één van de uitvinders van het principe van de zogenoemde ‘pennenkop’, hetgeen nog steeds de basis vormt van de hedendaagse beluchtingsmachines. Hierdoor heeft Trefa al sinds het begin van de jaren 60 ervaring in het beluchten van verschillende producten.

In de loop der jaren zijn deze Trefa beluchtingmachines technisch verbeterd en heeft Trefa zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van technisch hoogwaardige beluchtingsmachines proceslijnen, welke voldoen aan de hedendaagse eisen en wensen van de klant. Een voorbeeld van deze technische verbeteringen is de unieke, door Trefa ontwikkelde, voormengkamer. Verder kenmerkt de Trefa machine zich door een bijzonder gebruikersvriendelijke besturing via HMI, waarbij een volautomatische besturing van de proceslijn tegenwoordig standaard is.

Naast deze technische noviteiten hebben de Trefa mixers en beluchtingmachines een CE type goedkeur, afgegeven door de KEMA Registered Quality Nederland B.V.

Wij zijn een familiebedrijf met ruim zestig jaar ervaring!