Direct contact:
info@trefa.nl
+31 313 - 48 22 48

Continue Mixers/Beluchters

Continue Mixers/Beluchters

Trefa Continue Mixer/Beluchters, met een zeer efficiënte mix-kop leveren een homogeen resultaat met een zeer constant soortelijk gewicht van het schuim.

Sponge Cake 1 Voorkant

Belangrijke eigenschappen

Trefa Continue Mixers/Beluchters zijn volledig vervaardigd uit RVS en ontworpen voor eenvoudig schoonmaken en onderhoud. De machines kunnen worden aangesloten op een zogeheten CIP-systeem ( Cleaning In Place ) of kunnen worden uitgevoerd met een geïntegreerde schoonmaak pomp.

Trefa Continu Aerating Systems B.V. – Angerlo – Producten Door toepassing van moderne PLC-technologieën en touchscreen is er een goed overzicht over het proces en zijn de machines zeer eenvoudig te bedienen.

Toepassingen als Automatic Density Control garanderen een constante kwaliteit van het uitgaande product. Alle product receptuur afhankelijke instellingen kunnen worden opgeslagen in het systeemgeheugen. Hierdoor worden omsteltijden drastisch gereduceerd en handmatige afstelling van de Mixer is hierdoor overbodig.

Elke Trefa machine is gebouwd met duurzaamheid als oogmerk, onze machines hebben een levensduur van vele, vele jaren. Bestaande Trefa Continue Mixers/Beluchters zijn eenvoudig op te waarderen naar de laatste technologische ontwikkelingen op PLC gebied.

De voordelen

Trefa is gericht op ondersteuning van onze afnemers met betrekking tot onderzoek en ontwikkeling. Voor product ontwikkeling en testen staat een groot aantal test Equipment van verschillende capaciteiten tot Uw beschikking. Deze zijn o.a.

  • Buffer tanks
  • Injection systems
  • Beluchters
  • Dry ingredient Blenders
  • Tempering machines
  • CIP units

Uiteindelijk product

Trefa test equipment heeft alle eigenschappen van het uiteindelijke productie model, dezelfde eenvoudige bediening, eenvoudig onderhoud, homogeen eindproduct, exact soortelijk gewicht en constante luchtinslag.En last but not least de resultaten van Trefa laboratorium equipment zijn te upgraden tot de productie modellen.