Direct contact:
info@trefa.nl
+31 313 - 48 22 48

Food

Toepassingen In De 'Food' Industrie

Voorbeelden van toepassingen in de voedingsindustrie:

  • Bakkerij & Banket
  • Zoetwaren
  • Chocolade
  • Zuivel & Desserts

Ontwikkeling beluchtingsmachines in eigen beheer

Flexibiliteit, snelle levertijd en het voldoen aan de wensen en eisen van de klant zijn de pijlers van Trefa. Om aan deze hoog gestelde verwachtingen te voldoen worden alle onderdelen van de machine onder eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd.

Waarom kiezen voor Trefa?

Maatwerk

Speciaal ontwerp van de mixkop waardoor er voor ieder product een juiste afdichting is.

Duurzaam

Gemodificeerde kleppen en leidingen; het is daardoor eenvoudiger te reinigen en is tevens hygiënischer.

Lage kosten

Profiteer van een lager toerental tijdens het beluchten; hierdoor heb je minder frictie en een lager energieverbruik ten opzichte van de concurrentie.

Over ons bedrijf

De oprichter van Trefa Continu Aerating Systems was destijds één van de uitvinders van het principe van de zogenoemde ‘pennenkop’, hetgeen nog steeds de basis vormt van de hedendaagse beluchtingsmachines. Hierdoor heeft Trefa al sinds het begin van de jaren 60 ervaring in het beluchten van verschillende producten.

In de loop der jaren zijn deze Trefa beluchtingmachines technisch verbeterd en heeft Trefa zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van technisch hoogwaardige beluchtingsmachines proceslijnen, welke voldoen aan de hedendaagse eisen en wensen van de klant. Een voorbeeld van deze technische verbeteringen is de unieke, door Trefa ontwikkelde, voormengkamer. Verder kenmerkt de Trefa machine zich door een bijzonder gebruikersvriendelijke besturing via HMI, waarbij een volautomatische besturing van de proceslijn tegenwoordig standaard is.

Naast deze technische noviteiten hebben de Trefa mixers en beluchtingmachines een CE type goedkeur, afgegeven door de KEMA Registered Quality Nederland B.V.

Wij zijn een familiebedrijf met ruim zestig jaar ervaring!