Wie is Trefa

A- A A+

De oprichter van Trefa Continu Aerating Systems, was destijds een van de uitvinders van het principe van de zogenoemde ‘pennenkop’ hetgeen de basis vormt van de hedendaagse beluchtingmachines. Hierdoor heeft Trefa sinds begin jaren 60 reeds ervaring opgedaan in het beluchten van verschillende producten. Eindelijk na jaren van voorbereiding zijn wij in 2011 verhuisd naar ons ultramoderne gebouw, waar wij nog beter op de behoeftes van de klant kunnen inspelen.

Trefa Continu Aerating Systems B.V. - Angerlo -  Wie is trefa In de loop der jaren zijn deze Trefa beluchtingmachines technisch verbeterd en heeft Trefa zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van technisch hoogwaardige beluchtingmachines welke voldoen aan de hedendaagse eisen en wensen van de klant. Een voorbeeld van deze technische verbeteringen is de ontwikkeling en toepassing van de unieke door Trefa ontwikkelde voormengkamer.   

Naast deze technische noviteiten hebben de Trefa mixers en beluchtingmachines een CE type goedkeur, afgegeven door de KEMA Registered Quality Nederland B.V.

Trefa Continu Aerating Systems B.V. - Angerlo -  Wie is trefa Flexibiliteit, snelle levertijd en het voldoen aan de wensen en eisen van de klant m.b.t. de beluchtingmachines en/of toebehoren, zijn de pijlers van Trefa. Om aan deze hoog gestelde verwachtingen te voldoen worden alle onderdelen van de machine onder eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd.

 

Trefa Continu Aerating Systems B.V. - Trefa Continu Aerating Systems
Beup