Werken bij Trefa

A- A A+

TREFA CONTINU AERATING SYSTEMS B.V.

Trefa is een familie bedrijf waarvan machines wereldwijd door een netwerk van agenten verkocht worden. Vanaf de jaren 60 van de vorige eeuw ontwikkelt en produceert Trefa high-tech beluchtings machines voor verschillende industriële toepassingen wereldwijd. In 1996 is het bedrijf in handen gekomen van de huidige eigenaar door middel van een management by-out.

Trefa’s specialiteit is het ontwikkelen en produceren van beluchtings machines op klant specifieke eisen. Om de hoge kwaliteit te garanderen, worden deze machines en alle onderdelen ervan gemaakt binnen het eigen bedrijf. Zie ook de video op onze website hier.

Deze beluchtings machines worden gebruikt om een vloeistof en een gas te mixen. Het doel ervan is om de structuur van een product te verhogen en een gelijkmatige kwaliteit en dichtheid van het product te waarborgen. Toepassingen in de food industrie zijn o.a. zuivelroom, marshmallow, meringue en cakebeslag, in de non-food is dit bijvoorbeeld voor matrassen en kussens.

Naast deze beluchtings machines voor bovenvermelde toepassingen ontwikkelt en produceert Trefa ook pre-mixers, in-line blenders en manifolds.

Trefa Continu Aerating Systems B.V. - Trefa Continu Aerating Systems
Ligging
Beup